× Forside Sådan fungerer det Eksempler Om os Login
Processen

Sådan fungerer Grafik on Demand

1
Bestilling
  • · Opret opgave
  • · Godkendelse
2
Udførelse
  • · Opgaven løses
  • · Kvalitetskontrol
3
Levering
  • · korrektur
  • · Levering

Step 01
Bestilling.

Opret opgave

Det er hurtigt og enkelt at lave en bestilling på Grafik on Demand. Alle kan være med. Vores guidede bestillings-flow hjælper dig med at oprette en opgave fra start til slut. Guiden sørger for, at dit brief bliver dækkende med alle nødvendige informationer og materialer, som grafikeren får brug for.

Når du opretter en opgave, beder vi dig om at beskrive opgavens type, indhold og deadline. Med Grafik on Demand kan du få løst alle typer grafiske opgaver, hvad enten det er til tryk eller digitalt. Facebook-grafikker, flyers, logoer eller PowerPoint-præsentationer. You name it…

Vores uploader understøtter filer i alle formater og størrelser, så det er let og enkelt at sende filer frem og tilbage. Du kan uploade filer direkte fra din computer eller vælge filer fra dit Google Drev eller din Dropbox.

Godkendelse og pris

Når ordren er lagt, ligger bolden hos os. Allerede inden for en time hører du fra en af vores art directors, som vurderer, om briefet er, som det skal være. Vi gennemgår, om de nødvendige filer og fonte er tilgængelige, eller om der eventuelt skal bruges en uddybning af beskrivelsen. Så kan vi løse din opgave på et optimalt grundlag.

Vi vender hurtigt tilbage med en fast pris, som dækker hele den briefede opgave fra start til slut. Du kan naturligvis betale med alle gængse betalingskort.

Når du har godkendt prisen, sætter vores algoritme og en art director jagten ind på at finde den allerbedste freelancer til at løse lige netop din opgave. Og du er i gode hænder. Vi samarbejder nemlig kun med freelancere, der er blandt de bedste 1% af markedet - udvalgt personligt af vores egne art directors.

Step 02
Udførelse.

Opgaven løses

Grafikeren går nu i gang med at løse din opgave ud fra dit brief, naturligvis med respekt for virksomhedens designprofil. Da vores art directors allerede i bestillingsfasen har sørget for, at briefet er fyldestgørende, har grafikeren de bedste forudsætninger for at levere et helt skarpt produkt til dig - hurtigt og effektivt.

Kvalitetskontrol

En art director følger løbende med i opgavens fremdrift og sikrer, at kvaliteten er i orden. Når grafikeren er færdig, er det op til vores art director at vurdere, om opgaven er klar til at blive sendt til korrektur og godkendelse hos dig. Fordelen er, at du modtager et produkt, som en specialist allerede har blåstemplet. Du får en mail, når arbejdet er godkendt fra vores side. Opgaven ligger nu klar til korrektur og godkendelse hos dig.

Step 03
Levering.

Korrektur

Med vores eget point&click online korrektursystem kan du nemt og intuitivt markere dine rettelser direkte på grafikken. Når du klikker på et specifikt punkt, skal du blot beskrive, hvad grafikeren skal rette. Korrekturværktøjet sikrer en effektiv korrekturgang. Gevinsten er, at det både er nemt for dig at beskrive rettelsen, men også nemt for grafikeren hurtigt at afkode, hvor på grafikken tilpasningen skal laves.

Levering

Når korrekturgangen er klaret, og rettelserne lavet, leverer vi den færdige grafik til dig. Ved enhver opgave modtager du både en lav- og højopløselig fil i de rigtige formater, som du kan tilgå på din Grafik on Demand-konto. Hermed er det nemt for dig både at ekspedere grafikken videre i et let format eller tage den fulde version i brug med det samme. Har du bestilt en tryksag, leverer vi den naturligvis direkte til døren.

Genbestilling

Det er altid let at foretage en genbestilling på Grafik on Demand. Med blot et enkelt klik kan du bestille en tidligere ordre igen. Ordren ligger nemlig fortsat på din konto, så du altid kan bestille den samme eller en let tilrettet version af opgaven.

Bestiller du en ny opgave, kender vi allerede virksomhedens designprofil fra en tidligere ordre. Du skal altså ikke bruge tid på at briefe om farver, fonte og logo osv. endnu en gang. Det har vi helt styr på.